22 Οκτωβρίου 2020

Συχνοτική Συμπεριφορά, Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020

Το τι θα παιζόταν στην τελευταία Συχνοτική Συμπεριφορά, δεν ήταν δεδομένο. Άλλωστε, 12 χρόνια στα FM, ποτέ δεν συνεννοούμασταν από πριν με τον Στυλιανό Τζιρίτα για το τι θα έβαζα εγώ στην τσάντα, τι θα έφερνε εκείνος: η εκπομπή μας περιείχε πάντα κάμποσο αυτοσχεδιασμό.

Τα υπόλοιπα, είχαν προαποφασιστεί σαν γραμμή πλεύσης ήδη από τα όσα λειτούργησαν ως μπούσουλας για την προτελευταία εκπομπή, την αμέσως προηγούμενη μέρα (δείτε εδώ).

Αυτό που δεν μπορούσε βέβαια να συνυπολογιστεί, ήταν η συγκίνηση. Τόσο λόγω της περίστασης, όσο και λόγω του καταιγισμού (πραγματικά) τηλεφωνημάτων, sms και μηνυμάτων στο Facebook προφίλ της εκπομπής, από ένα πλήθος ακροατών που μας έστειλαν την αγάπη και τη στήριξή τους από διάφορες γωνιές της Ελλάδας, μα και της υφηλίου –είχαμε άλλωστε τακτικότατες παρουσίες και από τον Καναδά και από τη Νέα Ζηλανδία.

Η αυλαία έπεσε, λοιπόν. Ένα δεκαπενθήμερο αργότερα, καθώς γράφονται αυτές οι γραμμές, ακόμα λαμβάνουμε μηνύματα από ακροατές, οι οποίοι ρωτούν πού και πότε μπορούν να μας ξαναβρούν. Τους ευχαριστούμε ιδιαιτέρως, αλλά η Συχνοτική Συμπεριφορά δεν έχει νέα ραδιοφωνική στέγη –ούτε και έχει δεχτεί κάποια τέτοια πρόταση. Για την ώρα, λοιπόν, «η ζήση δεν γυρνάει replay κι οι δρόμοι τρέχουν χιαστί».

Θέλουμε πάντως να πιστεύουμε ότι το έσχατο σόου μας ήταν αντιπροσωπευτικό του ποιοι ήμασταν και τι κάναμε 12 χρόνια στα FM. Πλέον, μπορείτε να το ακούτε πατώντας στον σύνδεσμο εδώ, με τη σημαντική επισήμανση ότι –καθώς η εκπομπή λήφθηκε από το αρχείο του 105,5 Στο Κόκκινο– περιέχει και τα δελτία ειδήσεων που της αναλογούν (των 16.00 στο ξεκίνημα και των 17.00 στο ενδιάμεσο). 

Συμπεριφέρθηκαν συχνοτικώς τα εξής κομμάτια: 

1. HAROLD FALTERMEYER: Axel F
2. RENATA SCOTTO, ALFREDO KRAUS & PHILHARMONIA ORCHESTRA σε διευθ. RICCARDO MUTI: Giuseppe Verdi's Un Di Felice
3. ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ: Φινίτο Λα Μούζικα
4. WHITESNAKE: Come An' Get It
5. ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ & ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΒΕΛΑΣ: Αντίστροφη Μέτρηση
6. MOMOKO KIKUCHI: Blind Curve
7. PET SHOP BOYS: Being Boring
8. HEKATE: Καλοκαίρι 2018
9. MANOWAR: Battle Hymn
10. BRIAN ENO: St. Elmo's Fire
11. JUDAS PRIEST: A Touch Of Evil
12. DIAMANDA GALÁS: Deformation - Piano Variations
13. ΦΙΛΙΩ ΠΥΡΓΑΚΗ: Γύραν Τα Ελατόκλαρα
14. DIO: Don't Talk To Strangers
15. SURVIVOR: Burning Heart
16. ELVIS PRESLEY: Heartbreak Hotel 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου