04 Απριλίου 2021

Συχνοτική Συμπεριφορά, Σάββατο 20 Μαρτίου 2021


Μετά το κόψιμο της Συχνοτικής Συμπεριφοράς από το Κόκκινο τον Οκτώβρη που μας πέρασε, οι φίλοι της εκπομπής γνωρίζουν ότι με τον Στυλιανό Τζιρίτα κρατήσαμε «ζωντανή» τη σελίδα της στο Facebook, αναδημοσιεύοντας παλιότερα σόου που είχαμε στο μικρό μας αρχείο, από το 2008 ως το 2020. Γνωρίζαμε ωστόσο κι εμείς ότι οι ραδιοφωνικοί μας φίλοι ευελπιστούσαν σε φρέσκες μεταδόσεις.

Έτσι, όταν μας έγινε πρόταση να επιστρέψουμε στα FM μέσω του Εν Πλω 89.2 της Ηγουμενίτσας (ο οποίος είναι συνέχεια του Ράδιο Θεσπρωτία, για όσους γνωρίζουν τα της περιοχής), αποφασίσαμε να δεχτούμε. Γιατί ναι μεν θα εκπέμπαμε πλέον μόνο σε Θεσπρωτία, Γιάννενα και Κέρκυρα σε FM επίπεδο, όμως οι καιροί μας έχουν και ίντερνετ, οπότε δεν χρειάζεται να τα βλέπουμε όλα αθηνοκεντρικά.Μέσω www.enplofm.gr άνετα μπορούσαν λοιπόν να μας ακούν και οι φίλοι από την υπόλοιπη Ελλάδα, αλλά κι εκείνοι που συντονίζονταν μαζί μας από τον Καναδά, τη Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, το Λουξεμβούργο ή τη Νέα Ζηλανδία.

Όπερ και εγένετο, με ολοκαίνουριο σήμα έναρξης και με τους δυο μας να βρίσκουμε εβδομαδιαία ρουτίνα ηχογραφήσεων ώστε να στέλνουμε έτοιμο υλικό στην καινούρια μας «στέγη», όπου και εκπέμπουμε σταθερά από τις 6 Μαρτίου. Κάθε Σάββατο 3 με 5 το μεσημέρι, αλλά και σε επανάληψη έπειτα, κάθε Τετάρτη, 7 με 9 το βραδάκι. Τα Σάββατα, μάλιστα, κρατάμε «ζωντανή» τη σελίδα της εκπομπής στο Facebook, ώστε να μπορούμε να συνομιλούμε και με τους ακροατές –είτε για μια καλησπέρα, είτε για το οποιοδήποτε σχόλιο (ηχητικής φύσης ή μη).

Ένα πράγμα έμενε μόνο, το οποίο αρκετοί ακροατές μας το ζητήσατε ήδη από όταν ξεκινήσαμε στον Εν Πλω: να ανεβαίνουν τα νέα σόου και στη σελίδα της Συχνοτικής Συμπεριφοράς στο Mixcloud (όπως γινόταν και παλιότερα), ώστε να είναι διαθέσιμα και σε όσους αδυνατούσαν να συντονιστούν Σάββατα και Τετάρτες. Έτσι, επιστρέφουμε σήμερα και σε εκείνη τη «ρουτίνα», με την εκπομπή της 20ης Μαρτίου. Στην οποία οι συζητήσεις μας πήραν τροπές αναπάντεχες ακόμα και για εμάς, αφού βρεθήκαμε να σχολιάζουμε ποιος μπορεί να λογιστεί ως ο ...Σωκράτης Μάλαμας του εναλλακτικού και ποιος την είδε ως ...Λουδοβίκος Των Ανωγείων του hard rock!

Μπορείτε λοιπόν να βρείτε ολόκληρο το σόου (χωρίς διαφημιστικά μηνύματα) πατώντας στον σύνδεσμο εδώ.

Συμπεριφέρθηκαν συχνοτικώς τα εξής κομμάτια:

1. JOACHIM KÜHN & TRUMMERSCHLUNK: A-R-T-E-N-E
2. ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ & ΑΘΗΝΑΙΟΙ: Θα 'Θελα Να Ήσουν (Αγάπη Μου)
3. THE DOOBIE BROTHERS: The Doctor
4. THE O'JAYS: Love Train
5. ΣΟΦΙΑ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ & MÁRTA SEBESTYÉN: Μοιρολόι Του Τέλους Και Της Αρχής
6. THE JESUS AND MARY CHAIN: April Skies
7. MISSY ELLIOTT: The Rain (Supa Dupa Fly)
8. SIMPLE MINDS: Alive And Kicking
9. BRAN VAN 3000: Drinking In L.A.
10. DEEP PURPLE: Stormbringer
11. ΚΑΣΤΟΡΕΣ: Βρήκαμε Τη Λύση
12. ΠΥΡΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ: Χάλκινες Λεωφόροι
13. ANDRÉS FISTO COBAS feat. JOSÉ ANDRÉS RODRÍGUEZ & JOSÉ ANTONIO MOREAUX-JARDINES: Achero
14. LUMIERE & MARINA RECHKALOVA: Neapolis
15. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ: Μπόρα
16. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΙΚΕΛΗΣ: Footprints



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου