22 Απριλίου 2021

Συχνοτική Συμπεριφορά, Σάββατο 10 Απριλίου 2021


Σε αντίθεση με τη Συχνοτική Συμπεριφορά που είχε προηγηθεί, με το αφιέρωμα στις μακροσκελείς συνθέσεις που δεν παίζονται συχνά στο ραδιόφωνο (περισσότερα εδώ), στην εκπομπή της 10ης Απρίλη φτάσαμε το μπλα-μπλα σε επίπεδα ρεκόρ με τον Στυλιανό Τζιρίτα. 

Κάπου από τον Ερρίκο τον Όγδοο το πιάσαμε, δηλαδή, στις «νοιάζομαι» φάτσες του Facebook το προχωρήσαμε, στον Μάριο Τόκα, στα μπλουζάκια Δημήτρη Κοντολάζου, στην Αιχμαλωσία της Εκκλησίας, στον Herbie Hancock και στον κατά Στίβεν Σπίλμπεργκ Πόλεμο των Κόσμων το φτάσαμε. Σε κάποιο σημείο, μάλιστα, με είπε και συντηρητικό άνθρωπο. 

Ερρίκο τον Όγδοο αποφάσισα στο μεταξύ κι εγώ να βαφτίσω το podcast μικρόφωνο με το οποίο γράφουμε κάθε εβδομάδα τις εκπομπές που στέλνουμε έπειτα στον Εν Πλω 89,2. Κι αυτό γιατί μας έβγαλε την πίστη μέχρι να ...συνεργαστεί και να μπορέσουμε να γράψουμε δίχως προβλήματα. Σε κάποιο σημείο, να φανταστείτε, ήμασταν πλέον σίγουροι ότι είχε χαλάσει. 

Αλλά τέλος καλό, όλα καλά. Και στην πορεία, παρά το μπλα-μπλα που ρίξαμε, προλάβαμε και παίξαμε και κάμποση μουσική. Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρο το σόου (χωρίς διαφημιστικά μηνύματα) πατώντας στον σύνδεσμο εδώ.

Συμπεριφέρθηκαν συχνοτικώς τα εξής κομμάτια:

1. ΚΑΜΕΡΑΤΑ - ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ (σε διευθ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΜΥΡΑΤ): Νίκου Κυπουργού "Άνοιξη Στον Αίμο" - ζωντανή ηχογράφηση στο Μέγαρο Μουσικής, 2008
2. RICK WAKEMAN: Anne Boleyn "The Day Thou Gavest Lord Hath Ended"
3. GLENN GOULD & COLUMBIA SYMPHONY ORCHESTRA (σε διευθ. VLADIMIR GOLSCHMANN): Johann Sebastian Bach's Allegro (Concerto For Piano And Orchestra No. 3)
4. ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ & ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ: Σ' Αγαπώ
5. HERBIE HANCOCK: Wandering Spirit Song
6. GOOGOOSH: گوگوش (Makhloogh)
7. AL DI MEOLA, JOHN McLAUGHLIN & PACO DE LUCÍA: Aspan
8. ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΑΡΜΑΓΟΣ & ΑΝΝΑ ΛΙΝΑΡΔΟΥ: Θέση
9. BARRY MANILOW: It's A Miracle
10. KID GALAX: Lies And Lust
11. ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ: Νύχτα Θεά
12. GOJIRA: Amazonia
13. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΤΟΛΑΖΟΣ: Στην Υγειά Του Έρωτά Μου
14. DAWN UPSHAW, SŌ PERCUSSION & GILBERT KALISH: Caroline Shaw's Narrow Sea Pt. 2




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου