10 Ιανουαρίου 2021

Κόκκινος Πετεινός, Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017


Παρότι λέμε ότι η ενημέρωση «μπαγιατεύει» όταν περάσει η επικαιρότητά της, ο Κόκκινος Πετεινός του 2014 που αναδημοσιεύσαμε τις προάλλες έγινε δεκτός με θέρμη από τους ραδιοφωνικούς μας φίλους. 

Να' μαστε λοιπόν κι αυτήν την εβδομάδα με έναν κεφάτο και εορταστικό Πετεινό από τον Δεκέμβριο του 2017, ο οποίος λόγω περίστασης βγήκε τότε περισσότερο μουσικός από ό,τι συνήθως, θυμίζοντας Συχνοτική Συμπεριφορά. «Κονσερβοποιήθηκε» δε από τον Βαγγέλη Δοξαρά, που, έστω και ...εν άλμη, εκτελούσε χρέη άρχοντα της κονσόλας στο στουντιάκι της παραγωγής. 

Η κουβέντα έθιξε τη μοναξιά της Πρωτοχρονιάς (ναι, υπήρχε και πριν τις καραντίνες), πριν περάσει σε αμφιλεγόμενες όπερες με νύξεις κατά της γαλλικής απολυταρχίας, χριστουγεννιάτικα μαθήματα αλληλεγγύης από την Καλαμάτα της εποχής μας, στενές επαφές Τρίτου Τύπου, διαφημίσεις για κουζίνες Lagostina, αποκαλύψεις στον αέρα για παραλίγο απασχόληση σε πρεσβεία άλλης χώρας, συνταγές για χοιρινό με σπιτικές χυλοπίτες παρασκευασμένες με κατσικίσιο γάλα. 

Δεν πιστεύω να χρειάζεστε και περισσότερα για να (ξαν)ακούσετε το σόου, το οποίο μπορείτε να βρείτε ολόκληρο πατώντας στον σύνδεσμο εδώ. Καθώς η εκπομπή ανεβαίνει από το μικρό αρχείο το οποίο διατηρούμε με τον Στυλιανό Τζιρίτα, δεν περιέχει ούτε τα δελτία ειδήσεων που αναλογούν στην έναρξη και στη συμπλήρωση της μίας ώρας, ούτε τα ανά ημίωρο διαφημιστικά διαλείμματα.
 
Το μουσικό πρόγραμμα, είχε ως εξής:

1. KING'S COLLEGE CHOIR: In The Bleak Midwinter
2. LES MUSICIENS DU LOUVRE (σε διευθ. MARC MINKOWSKI), JENNIFER SMITH & VÉRONIQUE GENS: Jean-Baptiste Lully's Je Ne Vous Croyais Pas Dans Ce Lieu Solitaire
3. ΣΟΦΙΑ ΒΕΜΠΟ: Το Πρωί Με Ξυπνάς Με Φιλιά
4. ΑΡΛΕΤΑ: Δεν Είναι Ένα Τραγούδι Χριστουγέννων
5. VERA LYNN & ΧΟΡΩΔΙΑ ΝΑΥΤΩΝ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΟΡΩΝ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΑΥΤΟΥ ΜΕΓΑΛΕΙΟΤΗΤΑΣ (σε διευθ. ROLAND SHAW): We'll Meet Again (επανηχογράφηση 1953)
6. TINA TURNER: Simply The Best
7. ΦΑΤΜΕ & ΧΑΡΙΣ ΑΛΕΞΙΟΥ: Πες Το Κι Έγινε
8. ABBA: Chiquitita
9. ΓΙΟΥΛΑ ΚΟΤΡΩΤΣΟΥ: Αγκινάρα Με Τ' Αγκάθια
10. ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΑΛΑΝΗ & ΧΟΡΩΔΙΑ: Μαρία Με Τα Κίτρινα
11. ΓΛΥΚΕΡΙΑ & ΧΟΡΩΔΙΑ: Καραμπιμπερίμ
12. ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ: Ουίσκι, Τζιν Και Φρούμελ
13. ARMY OF LOVERS & BIG MONEY: Lit De Parade
14. DANIEL VIGLIETTI: Un Hombre Se Levanta



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου