27 Δεκεμβρίου 2020

Συχνοτική Συμπεριφορά, Κυριακή 4 Αυγούστου 2019

Το δεύτερο μέρος του αφιερώματος της Συχνοτικής Συμπεριφοράς σε κομμάτια διακεκριμένων δημιουργών τα οποία δεν παίζονται συνήθως στα ραδιόφωνα λόγω διάρκειας μεταδόθηκε μια ημέρα μετά το πρώτο μέρος. Βρίσκοντάς με και πάλι σε σόλο διαδρομή, ένεκα των καλοκαιρινών αδειών του 105,5 Στο Κόκκινο, να ηχογραφώ την «κονσέρβα» στο στουντιάκι της παραγωγής με τον Σπύρο Παπακώστα στην κονσόλα.

Το σήμα της εκκίνησης έδωσε ο Don Cherry, με εκείνον τον φοβερό εβδομηντάρικο δίσκο του που έχει στο εξώφυλλο ένα μυρμήγκι σε κρόκο αυγού (το βλέπετε και στη φωτογραφία)· το φινάλε, πάλι, έγινε με ένα στιγμιότυπο πρωτοπορίας από το άλμπουμ Canaxis 5 (1969), ενώ ενδιαμέσως πέρασαν μεταξύ άλλων, οι Pink Floyd, ο Giorgio Moroder, αλλά και ο Μίκης Θεοδωράκης σε όχι ευρέως γνωστές οπερατικές περιπέτειες στη Ρωσία της δεκαετίας του 1990.

Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρο το σόου πατώντας στον σύνδεσμο εδώ. Καθώς η εκπομπή ανεβαίνει από το μικρό αρχείο το οποίο διατηρούμε με τον Στυλιανό Τζιρίτα, δεν περιέχει ούτε τα δελτία ειδήσεων που αναλογούν στην έναρξη και στη συμπλήρωση της μίας ώρας, ούτε τα ανά ημίωρο διαφημιστικά διαλείμματα.
 
Συμπεριφέρθηκαν συχνοτικώς τα εξής κομμάτια:

1. DON CHERRY & HAN ΒΕΝΝΙΝΚ: Orient -live in Carpentras, 1971
2. ZBIGNIEW PREISNER & GREAT ORCHESTRA OF KATOWICE (σε διευθ. ANTONI WIT): Van Den Budenmayer
3. PINK FLOYD & JOHN ALLDIS CHOIR: Atom Heart Mother pts. I-VI ("Father's Shout", "Breast Milky", "Mother Fore", "Funky Dung", "Mind Your Throats Please", "Remergence")
4. ST. PETERSBURG STATE CAPELLA SYMPHONY & CHOIR (σε διευθ. ALEXANDR CHERNOUSHENKO), JURI KOVALENKO & WLADIMIR FELJAER: Μίκη Θεοδωράκη Αντιγόνη, Σκηνή 3 -έναρξη
5. KING CRIMSON: Larks' Tongues In Aspic pt. 1
6. GIORGIO MORODER: Chase
7. HOLGER CZUKAY & ROLF DAMMERS: Ho-Mai-Nhi (The Boat Woman Song)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου