29 Ιουλίου 2020

Συχνοτική Συμπεριφορά, Κυριακή 26/7/2020


Αποχαιρετισμός στον Peter Green, (δοξασμένες) μνήμες ελληνικής όπερας από τις αρχές του 20ου αιώνα, μελοποιημένος Γιώργος Σεφέρης, αλλά και κάθοδος στον Άδη του AIDS με την ανυπέρβλητη Diamanda Galás. 

Έτσι κινήθηκε η πρώτη ώρα της Συχνοτικής Συμπεριφοράς την Κυριακή που μας πέρασε, με εμένα και πάλι σόλο στο πιλοτήριο, ένεκα θερινών αδειών. 

Στη δεύτερη ώρα της εκπομπής, ήρθαν καλεσμένοι στα στούντιό μας στο Μεταξουργείο οι Kooba Tercu (δύο από τα μέλη της εξάδας, ο Βαγγέλης και ο Φίλιππος), με αφορμή την κυκλοφορία του φετινού τους δίσκου Proto Tekno στο διακεκριμένο βρετανικό label της Rocket Recordings. 

Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρο το σόου της Κυριακής πατώντας στον σύνδεσμο εδώ, με τη σημαντική επισήμανση ότι –καθώς η εκπομπή λαμβάνεται από το αρχείο του 105,5 Στο Κόκκινο– περιέχει και τα δελτία ειδήσεων που της αναλογούν (των 16.00 στο ξεκίνημα και των 17.00 στο ενδιάμεσο).

Συμπεριφέρθηκαν συχνοτικώς τα εξής κομμάτια

1. ULI JON ROTH: Tales Of The Summer Wind
2. BULGARIAN RADIO SYMPHONY ORCHESTRA & CHORUS σε διεύθυνση ΒΥΡΩΝΑ ΦΙΔΕΤΖΗ: Σπύρου Σαμάρα Ρέα (ουβερτούρα και πρώτο χορωδιακό) - live στο Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας, 1984
3. PETER GREEN: The Supernatural
4. ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ: Επιτύμβιο
5. QUEEN: Heaven For Everyone
6. DIAMANDA GALÁS: Free Among The Dead
7. ΝΕΝΑ ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΥ: Η Μαριάνθη Των Ανέμων
8. KOOBA TERCU: Fair Game
9. KOOBA TERCU: Qasan
10. KOOBA TERCU: Cemento Mori
11. KOOBA TERCU: Puppy Pile
12. KOOBA TERCU: Filter Feeder


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου