14 Ιουλίου 2020

Συχνοτική Συμπεριφορά, Κυριακή 12 Ιουλίου 2020


Η Συχνοτική Συμπεριφορά εισήλθε και επισήμως στο φετινό καλοκαίρι, φίλες και φίλοι, γι' αυτό και ακούσατε σόλο Στυλιανό Τζιρίτα το Σάββατο και σόλο την αφεντιά μου την Κυριακή. 

Λόγω των θερινών αδειών, κάπως έτσι θα πάμε έως την έναρξη της νέας σαιζόν. Σημειώστε, πάντως, ότι δεν θα λείψουν κάποια ακόμα ντουέτα και (κυρίως) ότι η εκπομπή θα μείνει κοντά σας όλο το καλοκαίρι: ποτέ επαναλήψεις, κάτι φρέσκο κάθε Σάββατο και Κυριακή, ασχέτως αν είμαστε ζωντανοί ή προηχογραφημένοι –όπως δηλαδή κάνουμε κάθε χρόνο.

Στο επόμενο ραντεβού, το Σάββατο 18 Ιουλίου, θα είμαι και πάλι σόλο στο μικρόφωνο, live αυτήν τη φορά, ενώ τη δεύτερη ώρα της εκπομπής (μετά το δελτίο ειδήσεων των 17.00, δηλαδή) φιλοξενούμενη στο στούντιο θα έρθει η Κατερίνα Κυρμιζή: θα μιλήσουμε για το φρέσκο της ΕΡ Κάκτοι ΙΙ και φυσικά θα ακούσουμε και τα τραγούδια του.

Στο μεταξύ, μπορείτε να ακούσετε ολόκληρο το σόου της Κυριακής 12/7 πατώντας στον σύνδεσμο εδώ, με τη σημαντική επισήμανση ότι –καθώς η εκπομπή λαμβάνεται από το αρχείο του 105,5 Στο Κόκκινο– περιέχει και τα δελτία ειδήσεων που της αναλογούν (των 16.00 στο ξεκίνημα και των 17.00 στο ενδιάμεσο).

Συμπεριφέρθηκαν συχνοτικώς τα εξής κομμάτια:  

1. ARVO PÄRT & DAVID JAMES: My Heart's In The Highlands
2. ODDARRANG: Ohlop
3. ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΕΚΦΡΑΣΜΕΝΟΙ ΜΕΣΩ YOUTUBE: Αποδομητικά Πουλιά
4. ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗΣ: Μια Γυναίκα Φεύγει
5. BRUCE SPRINGSTEEN: Human Touch
6. ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΚΟΛΥΜΒΗΤΕΣ: Ο Ξένος
7. BATUSHKA: Πechb 3
8. ΠΩΛΙΝΑ: Πάμε Για Τρέλες Στις Σεϋχέλλες
9. SIGUR RÓS: Ágaetis Byrjun
10. K.BHTA: Μιράντα
11. THE SOFT MOON: Kanougnon
12. MARC ALMOND & IAN ANDERSON: Lord Of Misrule
13. ARMY OF LOVERS & BIG MONEY: Lit De Parade
14. ΒΕΒΗΛΟΣ: Σεζάριο
15. KORPIKLAANI: Kotikonnut 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου