10 Ιουνίου 2021

Συχνοτική Συμπεριφορά, Σάββατο 5 Ιουνίου 2021


Η πρώτη Συχνοτική Συμπεριφορά του φετινού θέρους συζήτησε για ξεχασμένες εγχώριες φιγούρες με απίστευτες AOR δισκοθήκες, τοποθετήθηκε στο κλασικό super hero δίλημμα Marvel ή DC και κουβέντιασε για την αντιπάθεια που συνάντησαν στην Ελλάδα συγκροτήματα σαν τους (εικονιζόμενους) Electric Light Orchestra και τους Eloy.

Έπαιξε όμως και ιαπωνική ...μικροτονική ποπ, στάθηκε στην είσοδο του Donovan στο Twin Peaks, συζήτησε για το νέο βιβλίο του Στυλιανού Τζιρίτα Μάστερ Μπαζίλ που έχει ήρωα τον Βασίλη Τσιτσάνη, ενώ στάθηκε και σε ένα άγνωστο μέχρι το 2020 στιγμιότυπο των Thin Lizzy που ανακατεύεται απρόσμενα με τον Dr. Who, προαναγγέλλοντας τη δική μου συμμετοχή στην πρώτη μέρα του φετινού Gimme Shelter Film Festival (Τεχνόπολη, Παρασκευή 11 Ιουνίου), στο πάνελ με τον Χάκο Περβανίδη και τον Σάκη Φράγκο που θα συζητήσει για το ντοκιμαντέρ της Έμερ Ρέινολντς Phil Lynott: Songs For While I'm Away (2020), το οποίο θα προβληθεί σε πρώτη πανελλήνια προβολή.

Η εκπομπή δεν έχασε βέβαια και τη μεγάλη ευκαιρία να φανταστεί ένα τραπέζι στο οποίο θα κάθονταν, λέει, ο Νίκολας Κέιτζ με τον Vince Neil και τον Βασίλη Καρρά, θέτοντας το ερώτημα για το ποιος θα μπορούσε να είναι τέταρτος συνδαιτημόνας σε μια τέτοια παρέα.

Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρο το σόου (χωρίς διαφημιστικά μηνύματα) πατώντας στον σύνδεσμο εδώ.

Συμπεριφέρθηκαν συχνοτικώς τα εξής κομμάτια:

1. VIENNA RADIO SYMPHONY (σε διευθ. MILAN HORVAT): Claude Debussy's La Μεr - Τrois Εsquisses Symphoniques, μέρος 3: Dialogue Du Vent Et De La Mer 
2. JOURNEY: Too Late
3. JOHN CALE: Fear Is A Man's Best Friend
4. ELTON JOHN: Dirty Little Girl
5. ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΑΛΑΝΗ: Είδα Την Άννα Κάποτε
6. ELECTRIC LIGHT ORCHESTRA: Livin' Thing
7. ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΤΣΑΟΥΣΑΚΗΣ & ΡΟΥΛΑ ΚΑΛΑΚΗ: Παλάτια Χρυσοστόλιστα
8. FOREIGNER: Break It Up
9. ΚΑΙΤΗ ΝΤΕΝΙΣ: Τι Ειν' Αυτό Που Το Λένε Αγάπη
10. SYZYGYS: Lotus Rain
11. DONOVAN: I Am The Shaman (David Lynch's 2021 version)
12. PAUL GOODMAN: Humble Mucker 
13. REAGAN YOUTH: Anytown
14. ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ: Μπορεί Να Βγω
15. THIN LIZZY: 1969 Rock - live at RTÉ Radio 1969
16. BONEY M: Gadda-Da-Vida 
17. KASHMIR: Εξωγήινοι



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου