17 Ιουνίου 2021

Συχνοτική Συμπεριφορά, Σάββατο 12 Ιουνίου 2021 (η τελευταία της ιστορίας)


Η Συχνοτική Συμπεριφορά της 12ης Ιούνη ξεκίνησε με εξερευνήσεις στην Κρύπτη των Αγίων Αποστόλων, συμφώνησε στην αντίθεσή της προς το ρέικι, διαφώνησε για τη σημαντικότητα των Butthole Surfers κι έφτασε μέχρι τις τρεις Βουλγάρες που κάποτε συνεργάστηκαν και με την Kate Bush.

Στάθηκε ωστόσο (ξανά) με δέος απέναντι στο "Hotel California" των Eagles και στο μεταλλόφωνο Sixxen του Γιάννη Ξενάκη, θυμήθηκε τα της Anita Lane και του Nick Cave με αφορμή τον πρόσφατο, ξαφνικό της θάνατο, έπαιξε βραζιλιάνικα τραγούδια που ακούστηκαν σε πρόσφατες περιπέτειες με τον Νίκολας Κέιτζ.

Εν τέλει, αναρωτήθηκε και μήπως ο Τόλης –ξέρετε όσοι ακούτε αυτή την εκπομπή ποιος Τόλης– έχει δώσει απάντηση ακόμα και στις διερωτήσεις του Μαρσέλ Προυστ για τον Χαμένο Χρόνο.

Αυτό που δεν ξέραμε ούτε εγώ, ούτε ο Στυλιανός Τζιρίτας καθώς την ηχογραφούσαμε για να σταλεί στον Εν Πλω 89.2 της Ηγουμενίτσας, ήταν ότι έμελλε να είναι η τελευταία Συχνοτική Συμπεριφορά της ιστορίας. Βέβαια, ήταν πάντα μια πιθανότητα, από τη στιγμή που τερματίστηκε η επαγγελματική υπόσταση της εκπομπής στον 105,5 Στο Κόκκινο, ότι μια μέρα οι ανάγκες της επιβίωσης θα έβαζαν αποτελεσματικό εμπόδιο στη συνέχισή της.

Φτάσαμε λοιπόν στη μέρα αυτή. Μάλιστα, η περίφημη 
αστική περικοκλάδα τα έφερε έτσι τα πράγματα ώστε οι εξελίξεις υπήρξαν ξαφνικές και ραγδαίες για τον Στυλιανό Τζιρίτα. Με αποτέλεσμα να ανακοινωθεί εξίσου ξαφνικά η πτώση της αυλαίας, δίχως καν να προλάβουμε να αποχαιρετήσουμε τους φίλους της εκπομπής στον αέρα.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως όσους υπήρξατε ακροατές της Συχνοτικής Συμπεριφοράς, από το 2008 μέχρι σήμερα. Όσο για το τελευταίο σόου της ιστορίας, μπορείτε να το ακούσετε ολόκληρο (χωρίς διαφημιστικά μηνύματα) πατώντας στον σύνδεσμο εδώ.

* η κάτωθι φωτογραφία, με μένα καθιστό και τον κύριο Τζιρίτα όρθιο τραβήχτηκε από τον Παντελή Νταβανέλο σε μια άλλη τελευταία μέρα, όταν ο 105,5 Στο Κόκκινο άφησε το κτήριο της οδού Σαρρή όπου ξεκίνησε η ιστορία του για τη σημερινή του έδρα στο Μεταξουργείο


Συμπεριφέρθηκαν συχνοτικώς τα εξής κομμάτια:

1. ΞΟΡΚΙ: Η Κρύπτη Των Αγίων Αποστόλων
2. ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ: Τα Ροζιασμένα Χέρια Μου (επανεκτέλεση 1989)
3. E.A.R. & ELÉONORE FOURNIAU: Lo Berde
4. BUTTHOLE SURFERS: Ricky
5. ΜΑΡΙΚΑ ΝΙΝΟΥ: Τι Σήμερα, Τι Αύριο, Τι Τώρα
6. EAGLES: Hotel California
7. ANITA LANE: The World's A Girl
8. ΤΟΛΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ: Ανεπανάληπτος
9. ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ: Ψιλοβρέχει
10. ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ: Αγκάλη
11. ARRAIAL DO PAVULAGEM: Cachoeira Prateada
12. ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ: Κι Έχω Τόσα Να Θυμάμαι
13. LES PERCUSSIONS DE STRASBOURG: Γιάννη Ξενάκη Peaux
14. ACE OF BASE: All For You
15. BULGARKA VOCAL TRIO: Poustono Loudo I Miado
16. JUDICATOR: Let There Be Nothing
17. ΤΟΛΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ: Είναι Το Κάτι Που Μένει




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου