06 Μαΐου 2021

Συχνοτική Συμπεριφορά, Μεγάλο Σάββατο 1 Μαΐου 2021


Αν και συνηθίζεται η ξεκούραση, η ανάπαυλα, η επανάληψη ή κάποια λίστα για τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς σε μέρες σαν π.χ. το Μεγάλο Σάββατο (πρακτική μάλιστα που πέρασε από τα FM και στους ιντερνετικούς σταθμούς), με τον Στυλιανό Τζιρίτα τα συμφωνήσαμε ήδη από τον πρώτο καιρό της Συχνοτικής Συμπεριφοράς (2008): εμείς θα εκπέμπουμε ζωντανά ή προηχογραφημένοι, με σπέσιαλ σόου, μουσικώς προσαρμοσμένα στις σχετικές περιστάσεις. 

Έτσι πράξαμε λοιπόν και στα Εν Πλω λημέρια, φέτος που μας κλήρωσε να πέσει η εκπομπή πάνω στο Μεγάλο Σάββατο. Μπορεί δηλαδή να ξεκινήσαμε ...ανορθόδοξα, με τον κύριο Τζιρίτα να μουρμουράει του "Αιγαίου Τα Blues" από Κώστα Μπίγαλη, πάντως φτιάξαμε ένα πρόγραμμα με (πιο) χαμηλών τόνων ήχους από το εγχώριο και το διεθνές ρεπερτόριο. Από τους οποίους δεν έλειψε και μια κάποια «σκοτεινιά», αφού παίξαμε –στην 17άλεπτη ολότητά του, μάλιστα– και το πρώτο τραγούδι που έγινε διαθέσιμο από το ολοκαίνουριο συγκρότημα Νεκρών Ιαχές, που έστησαν ο Σάκης Τόλης των Rotting Christ με τον Andrew Liles των Current 93.

Χρόνια πολλά λοιπόν σε όλους τους ακροατές και τις ακροάτριές μας και είθε να φανεί και η μεταφορική Ανάσταση σιγά-σιγά, με τη διάδοση των εμβολιασμών. 

Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρο το σόου (χωρίς διαφημιστικά μηνύματα) πατώντας στον σύνδεσμο εδώ.

Συμπεριφέρθηκαν συχνοτικώς τα εξής κομμάτια:

1. ΠΟΛΥΦΩΝΙΑ (σε διευθ. ΝΙΚΟΥ ΚΟΤΡΟΚΟΗ): Φραγκίσκου Λεονταρίτη In Te Domine Speravi
2. BERLINER PHILHARMONIKER (σε διευθ. HERBERT VON KARAJAN), WIENER SINGVEREIN & WILMA LIPP: Wolfgang Amadeus Mozart's Requiem - Introitus
3. ΕΙΡΗΝΗ ΜΑΡΚΑΚΗ: Το Μοιρολόι Της Παναγιάς (Φούρνοι Ικαρίας)
4. OZZY OSBOURNE: No More Tears
5. ΝΕΚΡΩΝ ΙΑΧΕΣ: The Oracles
6. RAIN TREE CROW: New Moon At Red Deer Wallow
7. ΣΑΒΙΝΑ ΓΙΑΝΝΑΤΟΥ & ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΑΡΑΝΤΖΗΣ: Ἄνδρα Μοι Ἔννεπε
8. PHILIP GLASS ENSEMBLE & ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ: Greece
9. ΧΡΟΝΗΣ ΑΗΔΟΝΙΔΗΣ & ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΚΑΡΑΝΤΖΗ: Σήμερα Μαύρος Ουρανός
10. K.BHTA feat. ΕΛΛΗ ΠΑΣΠΑΛΑ: Κάθε Τρελό Παιδί
11. ST. PETERSBURG STATE ACADEMIC CAPELLA ORCHESTRA (σε διευθ. ALEXANDER CHERNOUSHENKO) & EMILIA TITARENKO: Μίκη Θεοδωράκη Ἔρως Ἀνίκατε Μάχαν
12. DAVID BOWIE: Aladdin Sane (1913–1938–197?)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου